ΝΟΔΕ Καστοριάς » Αναμένουμε τις 500 θέσεις εργασίας του κ. Καρυπίδη.Ας ελπίσουμε πως δεν είναι άλλη μια ψεύτικη υπόσχεση σας και αυτές που εύκολα στην Καστοριά ανακοινώνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ »

Δ.Τ – Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ Στέργιο Αδάμ, πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργατικό κέντρο Καστοριάς την Τρίτη 01 Νοεμβρίου 2016 και συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, διαπιστώθηκε η λειτουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου και η απήχηση της συγκεκριμένης δράσης στους πολίτες του Νομού καθώς στις δομές του εργατικού κέντρου παρέχονται υπηρεσίες εκπαίδευσης, από 20 εθελοντές εκπαιδευτικούς 8 ειδικοτήτων, σε περίπου 50 μαθητές/τριες της Α, Β και Γ Λυκείου.
Το κλιμάκιο ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα του εργατικού κέντρου του Νομού Καστοριάς στον οποίο ο δείκτης ανεργίας έφτασε σε πρωτοφανή ποσοστά με αποτέλεσμα για πρώτη φορά οι άνεργοι να έχουν περάσει κατά πολύ τους εργαζομένους, δημιουργώντας Κοινωνική – Ανθρωπιστική κρίση με άγνωστα αποτελέσματα στην κοινωνία μας.
Διαπιστώθηκε επίσης ότι στο δυσμενέστατο περιβάλλον του Νομού Καστοριάς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι μόνο απούσα στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και θέτει εμπόδια στις προσπάθειες των φορέων του Νομού Καστοριάς για την προώθηση δράσεων καταπολέμησης της ανεργίας. Συγκεκριμένα καλούμε τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ καθώς τους εκπροσώπους των ΑΝΕΛ να τοποθετηθούν για την μη έγκριση του Δεύτερου Ολοκληρωμένου Προγράμματος για το Νομό Καστοριάς σε αντίθεση με άλλους Νομούς, ένα πρόγραμμα από το οποίο απωλέσθησαν θέσεις εργασίας για τους ανέργους του Νομού μας.
Αναμένουμε επίσης και την υλοποίηση της υπόσχεσης του Περιφερειάρχη κ. Θ. Καρυπίδη για 500 θέσεις εργασίας στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας τον Μάιο στην Καστοριά. Ελπίζουμε η υπόσχεση να μην εντάσσεται στην γνωστή πλέον παρεχολογία από την οποία διέπονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Νομός Καστοριάς δεν αντέχει άλλες ψεύτικες υποσχέσεις.
Εμείς ως ΝΟΔΕ θα είμαστε παρόντες στον αγώνα να σταθεί όρθιος ο Νομός Καστοριάς
Εκ του Γραφείου Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Νοέμβριος, 2016, 11:20 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr