Νέα έργα προς την κοινοπραξία του TAP αλλά με την ίδια απόφαση του Μαρτίου από τον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Ακόμη δεν έχει γίνει η επιλογή των έργων

Αρκετοί αναρωτιούνται πως διαμορφώθηκε τον ΟΚΤ. απόφαση του Μαρτίου. Στην νέα απόφαση υπάρχουν έργα από κάποιες περιοχές. Θα είναι χρήσιμο να διευκρινιστούν αρκετά ζητήματα

Στην πρώτη απόφαση του ο δήμος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για τα ανταποδοτικά του TAP ( 29.3.2016) έχει κάποια έργα που τα ψήφισε η πλειοψηφία του Δ.Σ, ενώ 3 βδομάδες πιο πριν δήμαρχοι και περιφερειάρχης συμφώνησαν και υπέγραψαν την πρόταση της Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ με την λίστα των έργων.

Στην τελευταία συνεδρίαση ξανά για τα έργα του TAP τον ΟΚΤ. στο πρακτικό της απόφασης ( ακόμη δεν την έχουμε δει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ) φαίνονται, οι νέες βασικά προτάσεις έργων από Τ.Κ που δεν υπήρχαν στην απόφαση του Μαρτίου. Σε αυτή την τελευταία λοιπόν συνεδρίαση κάποιοι τόνιζαν πως δεν θα παρθεί νέα απόφαση, ισχύει απόφαση του ΜΑΡΤΙΟΥ αλλά πως είναι δυνατόν να ισχύει η απόφαση του ΜΑΡΤΙΟΥ αφού έχουν προστεθεί νέα έργα όπως άλλωστε το όλο θέμα είχε επισημάνει και ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΑΥΛΟΥ.

Πως δηλ. στο τελευταίο πρακτικό έχουν »φυτρώσει» προϋπολογισμοί δίπλα από έργα,αλλαγή σειράς έργων, αλλά και προτάσεις έργων από περιοχές που δεν μπορούμε να τις βρούμε στην απόφαση του ΜΑΡΤΙΟΥ όπως οι προτάσεις της ΟΙΝΟΗΣ και ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Στο νέο αυτό πρακτικό του ΔΗΜΟΥ οι προτάσεις των έργων που έχουν ποσά φτάνουν τα 2.067.000 ευρώ, ταυτόχρονα ισχύουν και οι αρχικές άρα ο προϋπολογισμός έχει ξεφύγει.

Ξεκάθαρη πάντως επιλογή ακόμη ο δήμος δεν έχει κάνει και αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία διότι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και στην κοινοπραξία έχουν φτάσει οι αρχικές προτάσεις του μνημονίου ( Μάρτιος του 2016).

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Νοέμβριος, 2016, 8:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr