Απίστευτο…..ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ και ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ανακοινώνουν ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ για ΚΑΣΤΟΡΙΑ και Α.ΟΡΕΣΤΙΚΟ και ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ βγάζει Δ.Τ χωρίς καμία αναφορά στην μεγάλη είδηση

Στην συγκεκριμένη σύσκεψη ήταν και ο Δήμαρχος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ χθες αλλά μάλλον δεν έκριναν σοβαρή την ανακοίνωση και την ειδική αναφορά ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ και ΚΑΡΥΠΙΔΗ για φυσικό αέριο στην Καστοριά.
Το μεσημέρι ο δήμος εξέδωσε ένα Δ.Τ γενικό :

Δελτίο Τύπου

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία του Υπουργού ΠΕΝ κ. Πάνου Σκουρλέτη, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής, λαμβάνοντας το λόγο έθεσε υπόψη του Υπουργού τα εξής:
1. Το θέμα των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, με την αξιοποίηση του υδάτινου δυναμικού και της κατασκευής υδροηλεκτρικών εργοστασίων στα υπό κατασκευή φράγματα.
2. Το θέμα της θέρμανσης στην ακριτική μας περιοχή, με το δεδομένο της διέλευσης του φυσικού αερίου.

Οι χθεσινές ανακοινώσεις για το περίφημο θέμα του Φ.Α και όχι μόνο ακούστηκαν και μεταφέρθηκαν με άμεσο και έντονο τρόπο από τον ΔΗΜΑΡΧΟ Α.ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ο οποίος τουλάχιστον παρέμεινε μέχρι τέλους και δεν έφυγε στη μέση της εκδήλωσης.

Για την ιστορία.
Την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης και μνημονίου συνεργασίας με τη ΔΕΠΑ προχωρά το επόμενο διάστημα η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την ίδρυση
φορέα διαχείρισης φυσικού αερίου για την παροχή του σε Καστοριά και Άργος Ορεστικό από τον ΤΑΠ.
Τη σχετική είδηση ανακοίνωσε χθες βράδυ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και επιβεβαίωσε ο Υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Νοέμβριος, 2016, 9:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr