ΕΡΓΑ TAP – Νέα σοβαρή είδηση που βγήκε από τον Υπουργό Περιβάλλοντος για τις προτάσεις των έργων που έχουν γίνει από τον περασμένο ΜΑΡΤΙΟ

Δείτε την δήλωση ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ( που από σήμερα αλλάζει και Υπουργείο) για την λίστα των έργων από τα ανταποδοτικά του TAP. Ο κ. Σκουρλέτης έδωσε συγχαρητήρια στον Θ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ για τις προτάσεις που έχουν γίνει και έχουν προχωρήσει φυσικά.

Όλοι αναρωτιόμαστε πια πως είναι δυνατόν να λέμε ακόμη και σήμερα πως ο δήμος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΘΑ στείλει νέα πρόταση, ΘΑ επιλέξει ο περιφερειάρχης και άλλα τέτοια απίθανα πράματα ( για εσωτερική τοπική κατανάλωση) την στιγμή που ο ίδιος ο υπουργός τονίζει πως προχώρησε η λίστα έργων του Μαρτίου για όλη την Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και επίσης από σήμερα έχουμε και νέο υπουργό τον Γιώργο Σταθάκη στο »ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ» .

ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ :

» Όταν συζητάγαμε το θέμα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τον TAP εξεπλάγην για το πως η πρόταση των έργων της Δ. Μακεδονίας ήταν η πιο ολοκληρωμένη μιας και δεν ήταν κυβόλιθοι,πεζοδρόμια ούτε ασφαλτοστρώσεις, ήταν στοχευμένη με συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες είχαν την ανταποδοτικότητα και την δικιά τους λογική »

 

ΔΕΙΤΕ την ΔΗΛΩΣΗ

και τώρα δείτε την τελευταία λίστα έργων που ετοίμασε ( ως αλλαγή πια) η δημοτική αρχή ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για να στείλει και πάλι στον κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗ….Λίστα από την οποία νομίζουν ορισμένοι πως θα πρέπει να επιλέξει έργα ξανά, ο περιφερειάρχης αυτή την φορα.

Λίστα με έργα που ακούσατε τον ίδιο τον υπουργό να λέει πως ευτυχώς δεν είχαμε προτάσεις με τραπεζοκαθίσματα,ασφαλτοστρώσεις κτλ.

Αυτά δηλ. που απέρριψε στην ουσία το υπουργείο αυτά εμείς ζητούμε να προκριθούν…..με το νέο πρακτικό,με την απόφαση του δήμου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


 

ΔΕΙΤΕ την νέα απόφαση του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Νοέμβριος, 2016, 10:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr