Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος για το περιστατικό με τις αρκούδες τα ξημερώματα. Δείτε σε χάρτη την διαδρομή

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ » Μεταμεσονύκτιες βόλτες απο αρκουδάκια …
Οταν χτυπάει το τηλεφωνο το βράδυ καταλαβαίνω πολλές φορές οτι πρόκειται για ζωα που συνήθως εχουν εμπλακεί σε κάποιο ατυχημα …. παντα βέβαια σε φοβίζει το γεγονός το τι θα αντιμετωπίσεις σαν κλινική εικόνα του ζώου και προετοιμάζεσαι.
Χθες βράδυ λοιπόν ηταν ενα περιστατικό που δεν σε τρόμαζε η εικόνα το ζώου αλλά η θέση που ηταν !!! Εντός του αστικού ιστού της πόλης και μάλιστα κεντρικά!!!
Άμεση κινητοποίηση απο την αστυνομία με τέσσερα αυτοκίνητα μαζι με τα πληρώματα τους κλείσαμε τις δυό κεντρικές αρτηρίες της πόλης και ξεκινήσαμε να προσεγγίζουμε τα ζωα με τροπο που τα οδηγούσαμε προς την έξοδο του ιστού . Μετά απο πολλές ωρες και μεγάλεςπροσπάθειες καταφέραμε το εφικτό αποτέλεσμα για τα αρκουδάκια και τους ανθρώπους που δυστυχώς λόγο μεγάλης κινητοποίησης φέραμε ανησυχία στην περιοχή » .

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Νοέμβριος, 2016, 10:06 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr