Περίεργο…..Η Ομοσπονδία Γούνας αντί να μας πει την γνώμη της για το 1st Fur Shopping Festival βγάζει Δ.Τ στο άσχετο για να απαγορεύει μάλλον τις απόψεις γουνοποιών…..

Δ.Τ – Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας καταδικάζει την αήθη επίθεση, που δέχθηκε ο Οικονομικός Σύμβουλος της κ. Νίκος Ρίζος από τυχάρπαστους, και καιροσκόπους , για τις δηλώσεις του με την ευκαιρία του 1ου fur shopping festival , που εκδηλώθηκε με την δημοσιοποίηση από ορισμένα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο οικονομικός σύμβουλος αποτελεί ανεκτίμητο στέλεχος για την Ε.Ο.Γ και η Ομοσπονδία εκφράζει την απεριόριστη εκτίμηση της στο πρόσωπο του.

Η συμβολή του Νίκου Ρίζου ήταν και είναι καθοριστική στην λύση προβλημάτων του κλάδου. Το ήθος, οι γνώσεις, το σθένος και η αγάπη του για τον κλάδο της γούνας και την περιοχή αποτελούν για την Ε.Ο.Γ. στοιχεία ανεκτίμητα και καθοριστικά για να συνεχίσει την συνεργασία της μαζί του.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Νοέμβριος, 2016, 9:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr