Η επίσημη παρουσίαση της 7ης “Fur Excellence in Athens” από τον ΣΕΓ

Με τις αλλαγές στη δομή της και όλα όσα πρόκειται να δούμε από 30 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου 2017 στο επίκεντρο, παρουσίασε ο ΣΕΓ την 7η Fur Excellence in Athens.

Ο πρόεδρος του ΣΕΓ, Ντίνος Σαλαγιάννης, αναφέρθηκε στα τρία στοιχεία που διαφοροποιούν την έκθεση του 2017:
Πρώτον, σύμφωνα με τον κ. Σαλαγιάννη, διοργανώνεται από νέα γενιά γουνοποιών, δεύτερον, συνδέεται με άλλες διεθνείς εκθέσεις, με πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα για τους εκθέτες και τρίτον, δεν αφήνει να ευτελισθεί το προϊόν, με στόχο να μην φτάσουμε σε πόλεμο -όπως χαρακτηριστικά είπε- για το ποιος θα δώσει περισσότερα σε χαμηλότερη τιμή.

Παράλληλα, ο κ. Σαλαγιάννης επεσήμανε ότι θα υπάρξει συμμετοχή και από διεθνείς εταιρίες κάτι που θα κάνει την έκθεση πραγματικά παγκόσμια. Μετά το σοκ της περυσινής χρονιάς, σημείωσε, εφέτος ξεκινάμε σε νέα βάση. «Δεν κάνουμε εκθέσεις με σκοπό το κέρδος» τόνισε με νόημα, «η FEA δεν λειτουργεί ανταγωνιστικά με άλλες εκθέσεις. Θέλουμε να δείξουμε ότι ο τόπος μας είναι το κέντρο της γούνας στην Ευρώπη».

Αναφορικά με το κεντρικό μήνυμα της 7ης Fur Excellence in Athens, ο κ. Σαλαγιάννης τίμησε τον καθηγητή Βασίλη Καρδάση για τη μεγάλη του προσφορά και μέσα από ένα ξεχωριστό αφήγημα κατέληξε στο μότο της 7ης FEA που είναι το Από τα «μικρά» και «ασήμαντα» στο χρυσό.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Γιώργος Χατζησυμεωνίδης, ο οποίος εστιασε στο γκαλά και το show, μιλώντας για σημαντικές αλλαγές. «Ζητάμε από τις εταιρίες να βάλουν τα δυνατά τους ωστέ να δείξουμε τι μπορούμε να δημιουργήσουμε με το υλικό της γούνας», σημείωσε. Συνεχίζοντας εξήγησε ότι από την έκθεση του 2017 θα υπάρχουν και καθημερινές παράλληλες εκδηλώσεις-show που θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι εκθέτες με όσα κομμάτια επιθυμούν.

Δημιουργούμε ένα event εκθεσιακό και όχι ανταγωνισμού, σημείωσε από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓ, Σάκης Μαλεγγάνος. Μια διεθνή έκθεση αντάξια του κλάδου, των προϊόντων και των κατασκευαστών του, χωρίς προχειρότητες και εκπτώσεις.

Να σημειώσουμε ότι παρόντες στην παρουσίαση ήταν φορείς και επιχειρηματίες από τον κλάδο της γούνας και εκπρόσωποι της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Καστοριάς.


sentra.com.gr/

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Νοέμβριος, 2016, 9:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr