Σύσκεψη στην περιφέρεια Δ.Μακεδονίας για το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών

Δ.Τ – Χθες Τρίτη 15/11/2016 ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κος Χρήστος Δαμιανού παραβρέθηκαν σε συνάντηση υπό τον Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κο Θ. Καρυπίδη, με την παρουσία της Γενικής Γραμματέως Ισότητας κας Φωτεινής Κούβελα, η οποία αντικείμενο είχε τα θέματα ισότητας των φύλων και της βελτίωσης των δομών για τη στήριξη των γυναικών θυμάτων βίας σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας.

Το ζήτημα της απρόσκοπτης λειτουργίας του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς, αποτελεί μια σημαντική προτεραιότητα για το Δήμο Καστοριάς, καθώς το έργο το οποίο επιτελείται είναι απαραίτητο για την ανακούφιση και την υποστήριξη ενός σοβαρού και με πολλαπλές επιπτώσεις για την κοινωνική συνοχή ζητήματος. Στα πλαίσια της λειτουργίας της, η συγκεκριμένη κοινωνική δομή του Δήμου Καστοριάς αποτελεί έναν πολύτιμο χώρο υποστήριξης και παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν στις ωφελούμενες και καλύπτονται από το απόρρητο της συμβουλευτικής.

Εν προκειμένω, και ως αποτέλεσμα συντονισμένων ενεργειών του Δήμου Καστοριάς και της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας στη χθεσινή συνάντηση ανακοινώθηκε πως μέσα στο 2017 και 2018 θα αξιοποιηθούν οι διαθέσιμοι πόροι από το ΕΣΠΑ για τις υποδομές, ενώ σύντομα αναμένεται να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός χρηματοδότησης των δομών της Δυτ. Μακεδονίας ώστε να διασφαλιστεί όχι μόνο η συνέχιση, αλλά και η ενίσχυση της λειτουργίας του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών Δήμου Καστοριάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Νοέμβριος, 2016, 1:59 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr