Απονομή Πτυχίων Ναυαγοσωστικής από τη Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας και το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΤΑΚ) Καστοριάς

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Τέσσερις νέους ναυαγοσώστες απέκτησε η Καστοριά, οι οποίοι πέτυχαν επιτυχώς τις εξετάσεις στο πλαίσιο του σεμιναρίου που διοργάνωσε η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας σε συνεργασία με το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών. Η απονομή των πτυχίων στους τέσσερις ναυαγοσώστες – δύο εκ των οποίων είναι μέλη του Εθελοντικού Τμήματος Καταστροφών Καστοριάς – έγινε εχθές στον χώρο του ΕΤΑΚ, από τον εκπρόσωπο της Ναυαγοσωστικής Σχολής Μακεδονίας, Κώστα Ντίκο, και τον πρόεδρο του ΕΤΑΚ, Μπάμπη Σαββίδη.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, έγινε και ζωντανή online σύνδεση με τον υπεύθυνο της Σχολής, Θεολόγη Εμμανουηλίδη, ο οποίος συνεχάρη τους νέους ναυαγοσώστες, ευχόμενος για καλή επιτυχία στο έργο τους, ενώ επισήμανε ότι αυτό που απαιτείται είναι η διαρκής εξάσκηση για τη συνεχή βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Οι τέσσερις ναυαγοσώστες που παρέλαβαν τα πτυχία τους είναι οι Υφαντίδης Βασίλης (μέλος ΕΤΑΚ), Τάσος Ζέρβας (μέλος ΕΤΑΚ), Σταύρος Κουγιουμτζόγλου και Σμπιλίρη Ειρήνη.

Οι ενδιαφερόμενοι για μαθήματα ναυαγοσωστικής μπορούν να επικοινωνήσουν με τον κ. Κώστα Ντίκο στο τηλέφωνο: 6945-495799 ή με το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών (6937001922, κ. Σαββίδης).

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Νοέμβριος, 2016, 10:49 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr