Κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Καστοριάς στο ΕΒΕ – Συνάντηση με ΚΑΡΑΤΑΓΛΙΔΗ

Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ Στέργιο Αδάμ, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Επιμελητήριο Καστοριάς όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ Καραταγλίδη Χαράλαμπο. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Πρόεδρος κ Καραταγλίδης Χαράλαμπος έκανε εκτενή αναφορά στο σχέδιο διαβούλευσης του επιμελητηριακού θεσμού και τον περιφερειακό χαρακτήρα των Επιμελητηρίων που προωθεί η κυβέρνηση. Υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων για την αναγκαιότητα διατήρησης ανά Νομό των Επιμελητηρίων καθώς ο περιφερειακός χαρακτήρας των Επιμελητηρίων θα αποτελέσει ένα ακόμη πλήγμα για την τοπική επιχειρηματικότητα.

Επιπρόσθετα, ο Πρόεδρος κ Καραταγλίδης Χαράλαμπος αναφέρθηκε στη δυσμενή κατάσταση που έχουν επέλθει οι επιχειρήσεις και στην γενικότερη απαξίωση και αφανισμό του επιχειρηματικού κόσμου από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές .

Ως ΝΟΔΕ εκφράζουμε την αντίθεση μας στον περιφερειακό χαρακτήρα των Επιμελητηρίων και καλούμε τους εκπροσώπους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τοποθετηθούν σε ένα καίριο για το Νομό μας θέμα. Αναμένουμε επίσης μία επίσημη τοποθέτηση- ενημέρωση για το επιχειρηματικό σχέδιο για τον κλάδο της Γουνοποιίας. Οι τυμπανοκρουσίες παρουσίασης του στη ΔΕΘ ηχούν ακόμη…

Ως ΝΟΔΕ, θα πράξουμε το καθήκον μας και δεν είναι άλλο από τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας.

Εκ του γραφείου τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Νοέμβριος, 2016, 10:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr