»Ασφαλιστικά μέτρα και απαγόρευση έλευσης από οικόπεδα μου» τονίζει για μια ακόμη φορά ο Γ. ΤΣΑΜΗΣ μιλώντας στον Αντ.Παραρά για τον αγωγό ΤAP ( AUDIO )

» Δεν θα περάσει ο αγωγός αν δεν αποφασίσουν να μας απαντήσουν και ως κατασκευαστική εταιρία για το θέμα του ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ στην Π.Ε Καστοριάς » ξεκαθαρίζει ο γνωστός επιχειρηματίας σε μια αποκαλυπτική του συνέντευξη.

Ο κ. Τσάμης τις τελευταίες μέρες είχε και νέες επαφές με τοπικούς επιχειρηματίες και φαίνεται πως συμφώνησαν για πίεση και κοινές δράσεις για το θέμα του φυσικού αερίου στην περιοχή μας.

Το πολύ περίεργο που αποκαλύπτει ο κ. Τσάμης είναι ότι η κοινοπραξία δεν του απαντά μήνες τώρα εγγράφως για το θέμα του Φ.Α. Ο ίδιος έχει στείλει αρκετές επιστολές αλλά όπως δηλώνει ποτέ επίσημα δεν του έχουν δεσμευτεί για το θέμα του αερίου, αποφεύγουν εγγράφως να μας δώσουν λεπτομέρειες τόνισε για άλλα μια φορά

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Νοέμβριος, 2016, 7:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Συνεντεύξεις. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr