Κάρτα Μέλους με 12 ευρώ ετήσια συνδρομή από τη Ν.Δ.

Κάρτα Μέλους που θα προσφέρει σειρά δυνατήτων στους κατόχους θα διαθέσει η Νέα Δημοκρατία στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των οικονομικών του κόμματος. Στο πλαίσιο μείωσης των δαπανών το κόμμα προγραμματίζει, μεταξύ άλλων, μείωση της μηνιαίας μισθοδοσίας.

Το κόστος συνδρομής για ένα χρόνο είναι 12 ευρώ, για δύο έτη, η Κάρτα Μέλους κοστίζει 22 ευρώ, ενώ για τρία έτη το αντίτιμο είναι 30 ευρώ.

Η Κάρτα Μέλους προσφέρει τις εξής δυνατότητες σε όσους την αποκτήσουν:

 • Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες
 • Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα
 • Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα μέλη της
 • Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της
 • Προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της

Αναφορικά με τα οικονομικά του κόμματος σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Ν.Δ., υπήρξε μεταξύ άλλων μείωση στα λειτουργικά κόστη κατά 70% και νέο καταστατικό που απαγορεύει τον τραπεζικό δανεισμό του κόμματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει, οι ετήσιες δαπάνες ανέρχονται σε 8.200.000 ευρώ. Στόχος είναι εντός τριετίας να μειωθούν κατά 70% στα 2.500.00 ευρώ ετησίως.Το μηνιαίο ενοίκιο των κεντρικών γραφείων του κόμματος που έφτανε τα 95.000 ευρώ, μειώθηκε σε 9.800 μετά τη μετακόμιση. Η ετήσια εξοικονόμηση πόρων από αυτήν την παρέμβαση και μόνο υπερβαίνει το 1.000.000 ευρώ. Το δεύτερο βήμα είναι οι περικοπές δαπανών και η μείωση της μηνιαίας μισθοδοσίας.

Επίσης το κόμμα σημειώνει ότι ως το τρίτο βήμα είναι το άνοιγμα σε όλους τους ενεργούς πολίτες για στήριξη στην πράξη μέσω δωρεών και μικρών χορηγιών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Νοέμβριος, 2016, 6:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr