ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Μεγάλο πολιτικό θέμα έχει προκύψει στην Κοζάνη με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κοζάνη

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ενοχλημένος είναι ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γιώργος Δακής, διότι δεν υπάρχει ουδεμία συμμετοχή της περιφέρειας, την στιγμή που το θέμα της επίσκεψης είναι «Η αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Μακεδονίας στον ενεργειακό τομέα».

Ο περιφερειάρχης δεν ενημερώθηκε από κανέναν, κάποια στιγμή και ενώ ο ίδιος προσπαθούσε χθες να ενημερωθεί, εστάλη fax από τον δήμο Κοζάνης όπου τον προσκαλούσαν στην εκδήλωση.

Το όλο θέμα, συνεργάτες του Γ. Δακή το θεωρούν κορυφαίο μιας και τον νέο θεσμό των περιφερειών ψήφισαν και υποστήριξαν οι ίδιοι, και τώρα οι ίδιοι απαξιώνουν τον αιρετό περιφερειάρχη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Ιανουάριος, 2011, 6:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr