ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Αυτό που γράψαμε σήμερα για επιστολή της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ προς τον πρωθυπουργό επιβεβαιώθηκε πριν λίγο με την επιστολή που έφτασε στα χέρια μας. Δείτε το κείμενο που θα παραδώσει σήμερα ο Θωμάς Αναστασίου στον κ. Γιώργο Παπανδρέου.

ΠΡΟΣ : ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Κύριε Πρωθυπουργέ

Σύμφωνα με το άρθρο 34, παρ. 2Β του νόμου 3896/08/12/2010, το νοσοκομείο της Καστοριάς από τη ζώνη Γ στην οποία ανήκε, «αναβαθμίζεται» στη ζώνη Β. Εκτιμούμε ότι εκ της ουσίας η λειτουργία του νοσοκομείου υποβαθμίζεται με τον τρόπο αυτό, καθώς η «αναβάθμιση» δεν έγινε με βάση τα αντικειμενικά κριτήρια της επαρκούς στελέχωσης σε προσωπικό και εξοπλισμό και δημιουργείται τεράστιο πρόβλημα στη λειτουργία του. Μεταξύ των άλλων το νοσοκομείο Καστοριάς βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία να υλοποιήσει το πλήρες πρόγραμμα εφημεριών, με συνέπεια να είναι ορατός ο κίνδυνος μετά τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα, οι περισσότερες κλινικές να μην λειτουργούν μετά το μεσημέρι.

Επειδή μ’ αυτόν τον τρόπο υποβαθμίζεται η παροχή των υπηρεσιών υγείας σ’ ένα παραμεθόριο νομό με τεράστια οικονομικά προβλήματα, παρακαλούμε για την άμεση παρέμβασή σας, ώστε να εξαιρεθεί από την συγκεκριμένη διάταξη νόμου και να επανέλθει το νοσοκομείο Καστοριάς στην πρότερη κατάσταση Γ ζώνης.


Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή

ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς


Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΩΜΑΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Ιανουάριος, 2011, 11:49 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr