Δεκάδες οι αντιδράσεις σε ολόκληρη την Π.Ε Καστοριάς μετά την παραίτηση του ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΑΥΛΟΥ – Σχόλια και αναφορές έρχονται από παντού κατακεραυνώνοντας τους 1-2 υπονομευτές του…..

Πριν λίγο στο facebook – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ( πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ) –

»Για όσους γνωρίζουν το ήθος, τις αρχές και τον χαρακτήρα του Ζαχου ήταν αναμενόμενη η παραίτηση του ύστερα και από την υπονόμευση του κατά γενική ομολογία πετυχημένου έργου του. Ήταν σίγουρο ότι η αξιοπρέπεια του θα στεκόταν πάνω από αμοιβές και αξιώματα. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά άνθρωποι με τα χαρίσματα του Ζαχαρία δεν έχουν μέλλον στον τόπο μας, όπου διαβατήριο για την αναγνώριση και καταξίωση είναι μόνο η μετριότητα και η οσφυοκαμψια »

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Δεκέμβριος, 2016, 8:45 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr