Η ΖΟΡΠΙΔΟΥ με αφορμή τα απίστευτα που συμβαίνουν στον Δ.Καστοριάς » Ρωτώ τους νομικούς να μας απαντήσουν πως μπορούμε πλέον να υπερασπιστούμε την διάσωση μας από το πρόβλημα διαχείρισης του δήμου »

»Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη της μεγάλης κατρακύλας του Δήμου Καστοριάς»

Σουλτάνα Ζορπίδου :

Μια ερώτηση σε φίλες φίλους νομικούς, σοβαρή, όταν φανερά και δημόσια αλλά και από μαρτυρίες αποδυκνυεται πως υπάρχει μέγα πρόβλημα στην διαχείριση ενός Δήμου θέτοντας σε κίνδυνο παρόν και μέλλον των δημοτών, ποια μέσα έχουν νομικά οι πολίτες να υπερασπιστούν την διάσωση της αυτοδιοίκησης; Ποιος ελέγχει τον δήμαρχο και τις επιλογές του, μπορεί να κάνει ότι θέλει, πέρα από κάθε κοινό συμφέρον, να λειτουργεί αυθαίρετα και να μην ελέγχεται από κανέναν θεσμό, νόμο κτλ.;
Εύχομαι να βρεθούν μερικές απαντήσεις, ή να μου πείτε πού μπορώ να πάρω απάντηση στο ερώτημα μου, που δεν νομίζω να είναι μόνο δικό μου.

Όπως και να χει, αγαπητές φίλες και φίλοι, το ερώτημα μένει και χτυπάει σαν πένθιμη καμπάνα πάνω απ τα κεφάλια μας και τα κεφάλια των παιδιών μας:Υπάρχει ή δεν υπάρχει σοβαρό ζήτημα πολιτικής ευθύνης στα πεπραγμένα της δημοτικής αυτοδιοίκησης; Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη της μεγάλης κατρακύλας του Δήμου Καστοριάς, όταν ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλο και όλοι ασχολούνται μόνιμα με τις εσωτερικές κόντρες της πλειοψηφίας; Όταν φανερά υπάρχει ανεπάρκεια στην διοίκηση, είναι δυνατόν να κάθονται στις καρέκλες και να διαδιδουν ευθαρσως πως δεν τους ενδιαφέρει αλλά και θα μετράνε τους μισθούς αλλά τρία χρόνια και εμείς οι πολίτες θα πρέπει αυτό να το καταπινουμε και να το ανεχομαστε; Όταν λέει, εγώ αυτό που ήθελα το πήρα και δεν με νοιάζει τίποτα, χωρίς φόβο και πάθος, αυτό δεν είναι από μόνο του αρκετό για να δημιουργήσει μια μεγάλη αντίδραση πολιτών; Ή μήπως πρέπει να δεχτούμε σιωπηλα, πως ο Δήμος είναι μια δεξαμενή θέσεων εργασίας για την παρέα και το σόι και ουδεμία σχέση έχει με την διαχείριση του παρόντος και του μέλλοντος των δημοτών; Απαντήστε παρακαλώ εσείς οι δημοτικοι σύμβουλοι, απαντήστε εσείς κ. Δημαρχε!

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Δεκέμβριος, 2016, 3:02 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr