Ευχαριστήριο από τον Δήμο Καστοριάς προς την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας για χρηματοδότηση εργασιών του 1ου-8ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς


Ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και προσωπικά στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κο Θεόδωρο Καρυπίδη, καθώς την Παρασκευή 2/12/2016 με την επίσκεψη του νέου Αντιδημάρχου Προγραμματισμού κου Χρήστου Δαμιανού στην έδρα της Περιφέρειας στη ΖΕΠ Κοζάνη επισφραγίστηκε η έγκριση της χρηματοδότησης συμπληρωματικής σύμβασης για το έργο «Αποκατάσταση 1ου και 8ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς».

Το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε ως έργο στο ΕΣΠΑ στην προγραμματική περίοδο 2007-2013, και αναμένεται να συνεχιστεί στη νέα προγραμματική περίοδο στα πλαίσια των δράσεων ανάπτυξης και αναβάθμισης υποδομών σχολικής εκπαίδευσης. Με την ολοκλήρωση του έργου, το παλαιότερο σχολείο της πόλης της Καστοριάς πρόκειται να παραδοθεί πλήρως εκσυγχρονισμένο, με δυναμικότητα 12 αίθουσες, εργαστήριο πληροφορικής και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Στην παρούσα, με δεδομένο το κλείσιμο της διαχειριστικής περιόδου 2007-2013 κι εν αναμονή της ένταξης του έργου στη νέα, η Περιφέρεια -Δυτικής Μακεδονίας αντιλαμβανόμενη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου και τα προβλήματα τα οποία ανέκυψαν κατά την εκτέλεση του έργου, με παρέμβαση του ίδιου του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κου Καρυπίδη ενέκρινε ποσό προϋπολογισμού 168.770,29€ με στόχο την ομαλή υλοποίηση του έργου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Δεκέμβριος, 2016, 1:39 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr