ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΙΩΠΗ ΜΗΝΩΝ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Οι θλιβερές επιδόσεις της Κυβέρνησης δικαιώνουν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά που υποστήριξε ότι το μείγμα του σχεδίου διάσωσης της ελληνικής οικονομίας δεν ήταν ορθό, καταψήφισε το μνημόνιο αλλά στήριξε τα περισσότερα νομοθετήματα τις πλειοψηφίας που αφορούσαν διαρθρωτικές αλλαγές.

Το ΠΑΣΟΚ απέκτησε ξανά αντίπαλο. Η Νέας Δημοκρατία εμπεδώνει την κυριαρχία της στον ευρύτερο κεντροδεξιό χώρο.

Η σκανδαλολογία, η σύσταση εξεταστικών επιτροπών ταλαιπώρησαν πολιτικά πρόσωπα, παραπλάνησαν το εκλογικό σώμα και το μόνο που προέκυψε είναι ότι …… δεν προκύπτει τίποτε.

Η υποβάθμιση των υπηρεσιών του Νοσοκομείου Καστοριάς πιστεύουμε ότι ήταν μια άτυχη Νομοθετική ρύθμιση και πολύ σύντομα θα επανέλθει στο προηγούμενο καθεστώς ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Η υπόσχεση για αποζημίωση των μηλοπαραγωγών του Ν. Καστοριάς επιτέλους πρέπει να γίνει πράξη καταβάλλοντας τους όλο το ποσό της ζημιάς που υπέστησαν

Τα μεγάλα λόγια για στήριξη του εισοδήματος των αγροτών & κτηνοτρόφων της περιοχής μας μένουν χωρίς αντίκρυσμα. Την οικονομική κρίση της πατρίδας την πληρώνουν οι εργαζόμενοι, οι μισθωτοί και συνταξιούχοι και οχι αυτοί που έχουν όπως προεκλογικά υποσχέθηκε το ΠΑΣΟΚ.

Η Νέα Δημοκρατία είναι κόμμα αξιών δοκιμασμένο στο καμίνι της ιστορίας. Το μήνυμα του Προέδρου μας :Στηριζόμαστε όλοι οι Έλληνες στις δικές μας δυνάμεις για να ξεπεράσουμε την κρίση χωρίς συμβιβασμούς με την συνείδηση μας ούτε με τα συμφέροντα της χώρας.

Οι κομματικές θέσεις Κοινοβουλευτικού Έλεγχου που κατέλαβαν ο βουλευτής μας Ζήσης Τζηκαλάγιας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γούνας Γιώργος Ντίνας αποδεικνύουν την μεγάλη αγάπη του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά για την Καστοριά αλλά και το ενδιαφέρον του για τον κλάδο της που τόσα πολλά πρόσφερε στην Εθνική Οικονομία μας.

Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο τους.ΝΟ.Δ.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Ιανουάριος, 2011, 2:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr