Από την ερχόμενη Παρασκευή εκτός ΔΕΥΑΚ ο Ζαχαρίας Παύλου – Αναλαμβάνει προσωρινά ο αντιπρόεδρος, για συνεδριάσεις και άλλα θέματα κ. Γιώργος Μπαμπάκος.

Την ερχόμενη Δευτέρα στην συνεδρίαση του Δ.Σ ο κ. Παύλου ζήτησε από τον πρόεδρο Γ.Παπαδόπουλο οπωσδήποτε να το φέρει ως θέμα.

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο δήμος Καστοριάς δεν έχει έτοιμο το όνομα, το νέο πρόσωπο δηλ. που θα προτείνουν να αναλάβει την »καυτή» καρέκλα του προέδρου της ΔΕΥΑΚ γιατί »φοβούνται» την ψηφοφορία ( χρειάζονται τουλάχιστον 21 ψήφοι)

Ο πρόεδρος του Δ.Σ σκέφτεται να φέρει την ερχόμενη Δευτέρα ως θέμα την παραίτηση ΠΑΥΛΟΥ αλλά το θέμα νέου ονόματος στην επόμενη δημοτική συνεδρίαση που θα γίνει σε 10 ημέρες

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Δεκέμβριος, 2016, 6:25 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr