Στην δημοσιότητα από την ΔΕΥΑΚ αποτελέσματα μικροβιολογικών εξετάσεων του ΝΕΡΟΥ για όλο τον δήμο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Μετά τις αισχρές φήμες για πρόβλημα στο νερό, ΚΑΘΑΡΟ λοιπόν ήταν και είναι το νερό λέει η ΔΕΥΑΚ

Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων πόσιμου νερού πόλης της Καστοριάς

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων μικροβιολογικών αναλύσεων των μηνών ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ έτους 2016, κατόπιν αποστολής δειγμάτων πόσιμου νερού για εργαστηριακή εξέταση στις 24-11-16 , 29-11-16 και 05-12-16 το πόσιμο νερό της πόλης Καστοριάς είναι ΣΥΜΦΩΝΟ με τους υγειονομικούς όρους της ΚΥΑ Υ2/2600/2001, η οποία αφορά την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, ως προς τις παραμέτρους που εξετάστηκε.

Αποτελέσματα μικροβιολογικών αναλύσεων πόσιμου νερού Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Καστοριάς

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τελευταίων μικροβιολογικών αναλύσεων του μηνός ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ έτους 2016, κατόπιν εξέτασης δειγμάτων πόσιμου νερού που ελήφθησαν από τους οικισμούς: Κορησού, Μαυροχωρίου, Πολυκάρπης, Ιεροπηγής, Κορομηλιάς, Χιλιοδένδρου, Τσάκωνης, Μελλισσοτόπου ,Καλοχωρίου, Σταυροποτάμου, Κολοκυνθούς, Μεσοποταμίας, Αγ.Αντωνίου, Πενταβρύσου, Αποσκέπου, Αγ.Παρασκευής, Λιθιάς, Δενδροχωρίου, Αγ.Νικολάου, Ομορφοκκλησιάς και Κεφαλαρίου,είναι ΣΥΜΦΩΝΑ με τους υγειονομικούς όρους της ΚΥΑ Υ2/2600/2001, η οποία αφορά την ποιότητα νερού ανθρώπινης κατανάλωσης, ως προς τις παραμέτρους που εξετάστηκαν.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Δεκέμβριος, 2016, 10:33 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr