Προς Φωτιάδη πάει μάλλον η προεδρία της ΔΕΥΑΚ μετά τον ΠΑΥΛΟΥ

Η δημοτική αρχή Καστοριάς ακόμη δεν είναι έτοιμη για να επιλέξει τον επόμενο μιας και το πλήγμα με την παραίτηση ΠΑΥΛΟΥ ήταν και είναι μεγάλο.

Υπάρχουν πληροφορίες για δυσκολία στην επιλογή προσώπου. Σκέψεις γίνονται για τον π.Αντιδήμαρχο κ. Φωτιάδη τον οποίο ίσως προόριζαν και στην ΜΑΚΕΔΝΟΣ.

Η επιλογή για την »καυτή» καρέκλα του προέδρου είναι δύσκολη, άλλοι έλεγαν πως ίσως προταθεί ο Τέρψης αλλά μάλλον υπάρχουν διαφωνίες.

Η πρόταση πάντως που θα κάνει ο δήμαρχος Ανέστης Αγγελής θα πρέπει να ψηφιστεί από 21 τουλάχιστον δημοτικούς συμβούλους.

Η προσωρινή λύση με καθήκοντα προέδρου στον κ. Μπαμπάκο δεν είναι και η καλύτερη μιας και ο ίδιος δεν είναι και πολύ θετικός σε αυτή την προσωρινή έστω ιδέα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Δεκέμβριος, 2016, 6:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr