Να φοβάστε τα ξαφνικά ωραία λόγια ανακούφισης. 6 χρόνια τώρα τους μάθαμε

Μεγάλη προσοχή σε κάθε εξαγγελία που ακούμε. Τον περασμένο Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν ελαφρύνσεις,ακατάσχετοι λογαριασμοί για εταιρίες,εισφορές χαμηλές,ρυθμίσεις χρεών και άλλα ωραία λόγια αλλά πριν ελάχιστα 24ωρα οι θεσμοί που διοικούν πραγματικά την Ελλάδα ανακοίνωσαν πως δεν συμφωνούν με πολλά, άρα δεν θα προχωρήσουν αυτά και είχε ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Απίστευτο.

 

Τέτοια έργα, με ανακοινώσεις και ενέργειες που δεν τις έχουν εγκρίνει οι άνθρωποι που γενικά η πραγματικά ( δανειστές) κυβερνούν την Ελλάδα, τα έχουμε δει να επαναλαμβάνονται πολλές φορές τα τελευταία 6 δραματικά χρόνια.

Μπορούν πολύ εύκολα να υλοποιηθούν οι νέες ωραίες εξαγγελίες για 2-3 μήνες για παράδειγμα, να περάσουν ταυτόχρονα κάποια νέα σκληρά μέτρα με φόρους που έχουμε και πάλι συμφωνήσει, να μην τα αντιληφθεί όμως η κοινωνία διότι θα είναι χαρούμενη με 13η σύνταξη και άλλες »ευχάριστες» ανακοινώσεις.

Ξαφνικά όμως ένα απόγευμα θα πάρουν και πάλι πίσω αυτό που έδωσαν. Δεν θα πάρουν πίσω όμως τα σκληρά μέτρα και τους αισχρούς φόρους που θα έχουν και πάλι επιβληθεί.

 

Αυτά απλά ζούμε 6 χρόνια τώρα από όλα τα κόμματα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Δεκέμβριος, 2016, 10:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr