Σύσκεψη για το φλέγον ζήτημα της ανεργίας στη Δυτική Μακεδονία – Επείγουσα συνεδρίαση συγκαλεί ο Ι.Βοσκόπουλος πρόεδρος ΠΕΔ

Το να επισημάνει κανείς ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της Δυτικής Μακεδονίας είναι η εκρηκτική άνοδος της ανεργίας μέσα στα χρόνια της κρίσης, είναι σαν να παραβιάζει θύρες ανοικτές. Οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν ότι η επίσημη ανεργία κυμαίνεται στο 30% ενώ το τραγικό είναι ότι η ανεργία των νέων αγγίζει το 70% καθιστώντας την Περιφέρειά μας αρνητικό πρωταθλητή. Η ανάγκη για τον σχεδιασμό και εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος ανάκαμψης της περιφέρειάς μας είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική.

Είμαστε βέβαιοι ότι απέναντι σ΄ αυτήν την κατάσταση δεν μπορεί πλέον κανείς να παραμένει απαθής θεατής. Για τους λόγους αυτούς, το Δ.Σ. της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη με τους περιφερειακούς αναπτυξιακούς, επιμελητηριακούς, εργατικούς, εκπαιδευτικούς και κρατικούς φορείς που ενεργοποιούνται στην Δυτική Μακεδονία, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις και να δρομολογήσουμε κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του θεσμικού ρόλου του κάθε φορέα.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε σε σύσκεψη που πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα συσκέψεων της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, στον 3ο όροφο της ΑΝΚΟ Α.Ε. Φον Καραγιάννη 1-3, Κοζάνη. Σε περίπτωση που αδυνατείτε να παρευρεθείτε προσωπικά, παρακαλούμε να ορίσετε έναν εκπρόσωπό σας.

 

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι στις 14:00 μ.μ. θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στην οποία καλείστε να λάβετε μέρος

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                             Με εκτίμηση

                                                                                   Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας

                                                                            ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

                                                                                 Δήμαρχος Φλώρινας

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Δεκέμβριος, 2016, 8:34 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr