Ούτε δήμαρχοι ούτε αντιπεριφερειάρχης ούτε βουλευτές ασχολούνται με το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα χιλιάδων Καστοριανών με την πανάκριβη τιμή του πετρελαίου

Δεν ασχολείται κανείς, γιατί κανείς τους δεν έχει οικονομικό πρόβλημα. Χιλιάδες άνεργοι αλλά και εργαζόμενοι,συνταξιούχοι,ανασφάλιστοι και γενικά πολίτες και του νομού Καστοριάς είναι σε απόγνωση με την τιμή του πετρελαίου και την μεγάλη ανεργία σε όλη την Δ.Μακεδονία και ειδικά την Καστοριά.

Δήμαρχοι,αντιπεριφερειάρχης,σύμβουλοι των δήμων της περιφέρειας,βουλευτές κόμματα αδιαφορούν και προκαλούν.

Κρύβονται πολλά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς διότι δημόσια κραύγαζαν για πολλά και τώρα δεν τολμούν να μιλήσουν για το οτιδήποτε.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Δεκέμβριος, 2016, 1:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr