Ο νομός πάει περίφημα…..Με ελάχιστες αεροπορικές συνδέσεις, ανεργία ΡΕΚΟΡ επενδύσεις μηδέν

Όσο και να ενοχλούνται οι εξουσιολάτρες αυτά θα ακούγονται θα λέγονται. Η τοπική κατάντια, μετά την απόλυτη ντροπή των τελευταίων 35 ειδικά χρόνων που δεν φρόντισαν τα δυο κόμματα να δημιουργήσουν επενδύσεις με υποδομή, μας έχει φτάσει στον πάτο.

Δυστυχώς όμως και σήμερα δεν υπάρχει από την τοπική ηγεσία καμία πιθανότητα να δούμε έστω και λίγα έργα έτσι όπως φαίνεται να λειτουργούν ορισμένοι. Έστω κάποιες λίγες αποφάσεις υπέρ μιας περιοχής που βρίσκεται πρώτη στην ανεργία, και δεν μπορούμε να φέρουμε ούτε μια επένδυση.

Υποβάθμιση μεγάλη του αεροδρομίου, κανένα πρόγραμμα για την έκτακτη αντιμετώπιση της ανεργίας και γενικά δεν μπορούμε να βρούμε,να δούμε κάτι νέο καλό ( Αρχιτεκτονική,Ρεύμα φθηνό,επενδύσεις,στρατός).

Είναι κρίμα μια ολόκληρη περιοχή να μην μπορεί να δει αναπτυξιακά σχεδόν τίποτα.

Απαντήσεις και σχόλια είναι προτιμότερο να ακούμε από τους πρωταγωνιστές της τοπικής κατάστασης και όχι από παθιασμένους κομματικούς ( παλαιού τύπου) συγγενείς……

Η Καστοριά και οι Καστοριανοί ψηφίζουν συγκεκριμένους πολίτες και όχι άσχετα πρόσωπα που νομίζουν ότι βρίσκονται δίπλα σε πολιτικά πρόσωπα, έστω και τυχαία.

Οι εκλεγμένοι τοπική ηγεσία είχε και έχει μεγάλες ευκαιρίες, μπορεί να δώσει απαντήσεις,μπορεί να δώσει αποτέλεσμα….διώξτε κόλακες, και άσχετους από την τοπική πολιτική.

Υπάρχει και σήμερα ακόμη ελπίδα αρκεί να δουλέψουν κάποιοι λίγο διαφορετικά

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Δεκέμβριος, 2016, 1:57 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr