Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών και του Βουλευτή Μίμη Δημητριάδη στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων

Την Παρασκευή  9-12-2016, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών και του Βουλευτή Μίμη Δημητριάδη στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν  έργα υποδομών στην Π.Ε.Κοζάνης, και ανάπτυξης έργων αντιπλημμυρικής προστασίας, οδοποιίας, οδικών αξόνων και διαχείρισης υδάτων.

Διαπιστώθηκε πως υπάρχει υστέρηση δημόσιων επενδύσεων στην περιφέρεια μας και συμφωνήθηκε πως αυτό, ήρθε ο καιρός να διορθωθεί.

Αυτό είναι η βεβαιωμένη θέληση της πολιτικής ηγεσίας, του πολιτικού μας χώρου και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Επομένως η εγγραφή μιας σειράς αντίστοιχων έργων στο ΠΔΕ, με προτεραιότητα στην αντιπλημμυρική προστασία, είναι αναμενόμενη  σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΜΙΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Δεκέμβριος, 2016, 1:09 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr