Η Μαρία Αντωνίου στην έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Στην εναρκτήρια εκδήλωση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Καστοριά και αντικείμενο Τεχνολογίες Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ενεργειακών Πόρων (Energy Technologies and Management), παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.

Η Μαρία Αντωνίου αφού αναφέρθηκε στην σημασία τέτοιων Προγραμμάτων όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και στη χώρα γενικότερα, τόνισε ότι σε ότι την αφορά από την θέση της ως Αναπληρωτής Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας στο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, στον Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας, παρακολουθεί καθημερινά, από κοντά όλα τα ζητήματα που αφορούν το συγκεκριμένο πεδίο, συμβάλλοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων της, στην όλη προσπάθεια, για να καταφέρουμε όλοι μαζί με οργάνωση, μεθοδικότητα και αξιοποίηση του κατάλληλου ανθρώπινου δυναμικού, να καταστήσουμε τον τομέα της Παιδείας πρωταρχικό και αποτελεσματικό μοχλό ανάπτυξης της χώρας μας.  

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Δεκέμβριος, 2016, 10:35 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr