ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ » Η παραδοσιακή ορχήστρα σε ιατρικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη! »

Μ Ο Υ Σ Ι Κ Ο  Σ Χ Ο Λ Ε Ι Ο  Σ Ι Α Τ Ι Σ Τ Α Σ

 

 

Στις 17 Δεκεμβρίου 2016 η ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας παρουσίασε ένα μέρος της δουλειάς της στο συνεδριακό χώρο του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Τα παιδιά κλήθηκαν να πλαισιώσουντην επιστημονική ημερίδα με γενικό θέμα “Γυναίκα και πολλαπλή Σκλήρυνση“. Υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Αλέξανδρου Μπλέτσου και Γιάννη Ζιάκου, οι μαθητές μετέφεραν στο κοινό παραδοσιακά ακούσματα από την πόλη της Σιάτιστας. Παρόντες ήταν ο κ. Βασίλειος Παπάς (Πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου), η κ. Μαρία Γιοκατζή (Γενική Διευθύντρια του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου), ο κ. Απόστολος Τζιτζικώστας (Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας) και ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης (Βουλευτής Β Αθηνών) με την σύζυγό του κ. Ευγενία Μανωλίδου. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία και την εγκάρδια υποδοχή το Ίδρυμα Παπαγεωργίου, τον Σύλλογο Εθελοντών του Νοσοκομείου «Αντηρίδα» και ιδιαίτερα την κ. Ζωή Ψαρά-Παπαγεωργίου, η οποία μας βοήθησε σημαντικά στην υλοποίηση αυτής της συναυλίας.

Η Διευθύντρια

Δρ. Μαρία Ντούρου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Δεκέμβριος, 2016, 2:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr