Μια νέα ΜΕΓΑΛΗ συμφωνία. Υπέγραψαν και μνημόνιο συνεργασίας πριν λίγο Διοίκηση της Δ.Ε.Θ – Helexpo και » ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ »

Εικόνα αρχείου

Τοπικά γίνεται για πρώτη φορά κάτι τέτοιο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία για την περιοχή μας και την Διοίκηση του »ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ»

 

 

Ομιλία ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΙΔΗ :

Έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε σήμερα στην Καστοριά, στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας τη Διοίκηση της Δ.Ε.Θ. – Helexpo.

Η τιμή βέβαια και η εκτίμηση μας είναι ιδιαίτερη μιας και πρόκειται για καταξιωμένα στελέχη, με το έργο που προσφέρουν να είναι σημαντικό και αξιέπαινο δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη της χώρας.

Η σημερινή παρουσίαση και κοινή συνέντευξη τύπου έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, διότι μετά από 41 συναπτά έτη διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, η Έκθεση μας αποκτά μία άλλη αίγλη, ένα άλλο κύρος, που είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας με τον εθνικό  εκθεσιακό φορέα.

Ενός φορέα, που αποστολή του είναι εδραιώσει την ηγετική του θέση και την ανταγωνιστική δυναμική του τόσο στην Ελλάδα όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Ενός φορέα που φέρει την ευθύνη μετάδοσης μιας ισχυρής τεχνογνωσίας, διαθέτοντας ένα μοναδικό οπλοστάσιο εμπειριών και ασκώντας δυναμική εκθεσιακή πολιτική.

Ενός θεσμού που διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στην διοργάνωση δράσεων και εκθεσιακών πρωτοβουλιών.

Η ΔΕΘ – Ηelexpo λοιπόν έρχεται, (με το παρών σύμφωνο συνεργασίας να επιβεβαιώνει κατ αρχήν την βούληση των δύο μερών για συνεργασία), να συνδράμει ενεργά στην επιτυχή διοργάνωση της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 7 Μαΐου 2017 στην Καστοριά και στο κτίριο που βρισκόμαστε αυτήν την στιγμή, καθώς και των υπολοίπων εκδηλώσεων του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς μέσα στο 2017, με την παροχή τεχνογνωσίας, ως τεχνικός σύμβουλος της Έκθεσης και με όλες τις επικοινωνιακές ενέργειες στο σύνολο του δικτύου της.

Όταν υπάρχει διάθεση συνεργασίας, σύμπνοια και πράξεις ουσίας, τότε έρχονται και θετικά αποτελέσματα.

Σε μία εποχή όπου η οικονομία του τόπου μας χρειάζεται μία δυναμική ανασυγκρότηση και ειδικά σε νευραλγικούς τομείς όπως η εξωστρέφεια, μία τέτοια συνεργασία μπορεί να υλοποιήσει ιδέες, δίνοντας την δυναμική που χρειάζεται.

Κύριε Πρόεδρε, Αγαπητέ Τάσο Τζήκα,

Κύριε Διευθύνων, Αγαπητέ Κυριάκο Ποζρικίδη,

Κύριε Γενικέ Διευθυντή, Αγαπητέ Αλέξη Τσαξιρλή,

Σας καλωσορίζω και πάλι και σας ευχαριστώ εκ μέρους του Δ.Σ του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς για τη θετική σας ανταπόκριση στην πρότασή μας, παράλληλα δε, εύχομαι με την υπογραφή αυτού του μνημονίου την ευόδωση των κοινών μας στόχων και οραμάτων.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Δεκέμβριος, 2016, 3:09 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr