Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς

Σήμερα (20-12-2016) το πρωί πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ενημερωτική εκδήλωση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς σχετικά με την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, με ομιλήτρια συνεργάτιδα του Κέντρου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών (Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π.Π.), ενημέρωσε το προσωπικό των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, σχετικά με τη σημασία της αύξησης του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή της Καστοριάς.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης, ελήφθησαν δείγματα από το προσωπικό που παρέστη στην ανωτέρω εκδήλωση, συμμετέχοντας μ΄αυτόν τον τρόπο ενεργά στην προσπάθεια αύξησης των δοτών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Δεκέμβριος, 2016, 5:02 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr