Μεγάλη »ήττα» του Ανέστη Αγγελή στο Δημοτικό Συμβούλιο – Απορρίφθηκε η πρόταση του για την Προεδρία της ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ – Μεγάλος »νικητής» της βραδιάς ο Πετρόπουλος!

Σκληρό το μήνυμα προς τον δήμαρχο Καστοριάς και την μικρή ομάδα που έχει προκαλέσει την καθοδική πορεία του δήμου

Θυελλώδης ήταν για ακόμη μία φορά η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς η οποία έληξε με… ήττα του Δημάρχου Ανέστη Αγγελή, καθώς απορρίφθηκε η πρόταση του για την Προεδρία της ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ.

Ο Δήμαρχος πρότεινε για την θέση του Προέδρου τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ.Λάζαρο Ζήση, εκείνη την στιγμή πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Πετρόπουλος και αυτοπροτάθηκε για την Προεδρία με αποτέλεσμα να πάρει περισσότερους ψήφους από τον κ.Ζήση (15-12), τον ψήφισαν αρκετά άτομα της »ομάδας» Αγγελή και όλη η Αντιπολίτευση. Το μήνυμα σκληρό για τη κακή πορεία του δήμου Καστοριάς, το μήνυμα σοβαρό και άμεσο στον ίδιο τον δήμαρχο Καστοριάς για όλη την τελευταία πορεία του.

Μέσα σε απίστευτο κλίμα ηττοπάθειας,αγχωμένοι και αμήχανοι οι εναπομείναντες σύμβουλοι της ομάδας Αγγελή μαζί με τον πρόεδρο του Δ.Σ ανέβαλαν την όλη διαδικασία διότι κανένας από τους δύο υποψηφίους δεν συγκέντρωσε 21 ψήφους και το θέμα αποσύρθηκε από το Προεδρείο μετά όμως και από καταγγελίες του Γ.Πετκανά για προσπάθειες να φανεί άλλο αποτέλεσμα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Δεκέμβριος, 2016, 9:48 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr