Να παραιτηθεί άμεσα ο δήμαρχος Καστοριάς ζητά ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΚΑΝΑΣ

 

Δ.Τ – Η αναταραχή που δημιουργείται καθημερινά, συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα, στο εσωτερικό του Δήμου Καστοριάς, οι παραιτήσεις Αντιδημάρχων, Προέδρων και Αντιπροέδρων ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ του συγκεκριμένου ΟΤΑ, η αναστολή συζήτησης προϋπολογισμού νέας χρήσης, η απαράδεκτη συγκρότηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2017 που μόνο ισόρροπη ανάπτυξη δεν φέρει και η αμφισβητούμενη για τη νομιμότητα αυτή απόφαση με οριακή πλειοψηφία, που έχουν όμως αντίκτυπο στην καθημερινότητα του Καστοριανού πολίτη και γενικότερα στην ανάπτυξη του τόπου, ανάγκασαν τον Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Καστοριάς Γιώργο Πετκανά, να ζητήσει την παραίτηση του Δημάρχου και αντικατάσταση αυτού με ένα από τα «εκλεκτά» στελέχη όπως σημειώνει.

Σε τηλεοπτική παρέμβαση του ο ίδιος τόνισε ότι, προσωπικά με το φυσικό πρόσωπο Ανέστη Αγγελή δεν έχει κάποια διαφορά, αλλά κρίνει και ο ίδιος όπως ομολογουμένως διαχέεται στην τοπική κοινωνία η ανεπάρκεια διοίκησης του Δημάρχου, σε ένα θεσμικό ρόλο αυτοδιοικητικό εντελώς άγνωστο προς αυτόν! Για τον λόγο αυτό προφανώς στην επιστολή «κεραυνό» που απευθύνει προσωπικά στον ίδιο, δεν αναφέρει πουθενά ονοματεπώνυμο, παρά την προτροπή «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» κ. Δήμαρχε Καστοριάς και «ανοίξτε τις διαδικασίες διαδοχής σας».

Σημειώνεται πως στην περίπτωση αυτή, νέος Δήμαρχος Καστοριάς μπορεί να αναλάβει μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες εσωτερικής ψηφοφορίας, μέλος της πλειοψηφούσας και μόνον Δημοτικής Παράταξης, για το χρονικό διάστημα που υπολείπεται, επομένως «εμάς μας ενδιαφέρει να πάει ο τόπος μπροστά με νέο ηγέτη, με νέο σχήμα, που θα στηρίξουμε για τον Δήμο μας εφόσον μας ζητηθεί, κάτι που δεν πραγματοποιήθηκε μέχρι σήμερα» κατέληξε ο κ. Πετκανάς στις αποκλειστικές δηλώσεις του.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Δεκέμβριος, 2016, 10:56 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr