Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο αύριο για την ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ. Μετά την χθεσινή ήττα ΑΓΓΕΛΗ νέα προσπάθεια για ΖΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Πριν λίγο ο πρόεδρος του Δ.Σ δημοσιοποίησε την νέα πρόσκληση

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18:00, να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Καστοριάς (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σε έκτακτη συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στο θέμα:

«Αντικατάσταση του Προέδρου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» »

Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα, διότι για την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης και των Δομών που εποπτεύει, πρέπει άμεσα να ορισθεί στο Διοικητικό της Συμβούλιο νέο μέλος και νέος Πρόεδρος -με απόφαση ΔΣ, η οποία απαιτεί απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών του-.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Δεκέμβριος, 2016, 1:39 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr