Η περίφημη χθεσινή ψηφοφορία στο Δ.Σ Καστοριάς που έδωσε την μεγάλη ανατροπή στην ομάδα ΑΓΓΕΛΗ με ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ και ΟΧΙ ΖΗΣΗ – VIDEO

 

Υπήρξε μεγάλη αντίδραση από αρκετούς και ειδικότερα από τον κ. Γιώργο Πετκανά την στιγμή που ο πρόεδρος του Δ.Σ Γ.Παπαδόπουλος έδωσε διαφορετικό αριθμό υπέρ ΖΗΣΗ.

Οι αναφορές που γίνονται από συμβούλους σχεδόν σε κάθε συνεδρίαση είναι σημαντικές διότι κάθε φορά κάποιοι καταγγέλλουν και κάτι διαφορετικό.

Η χθεσινή ψηφοφορία στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς δίνει μια πρώτη γεύση για το τι θα δούμε από τώρα μέχρι και το τέλος της πολύ προβληματικής θητείας που δίνει συνέχεια παραιτήσεις,προβλήματα και λάθη δυστυχώς για όλους εμάς…..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Δεκέμβριος, 2016, 3:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr