Το τεχνικό πρόγραμμα του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ για το 2017 δίνει μηδενικά έργα σε οικισμούς,χωριά δημοτικά διαμερίσματα. Σοβαρές οι χθεσινές καταγγελίες ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ,ΠΑΡΧΑΡΙΔΗ,ΠΑΥΛΟΥ και άλλων. Δεν το ψήφισαν πολλοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας

VIDEO – ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ :

ΔΕΝ ψήφισαν το αμφιλεγόμενο ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, Κωτούλας,Μπινιάκος,Παύλου,Βασιλειάδης,Πετρόπουλος,Παρχαρίδης,Βελλίδης,Πετκανάς,Τόσκος,

Τσα΄ι΄ρίδης,Μουτίδης.

Νέο σοβαρό χτύπημα στο χθεσινό συμβούλιο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Ανάστατοι κάτοικοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Μηδενικές χρηματοδοτήσεις για το 2017 για πολλές περιοχές του δήμου.

Αγγελής » κ. Μπινιάκο θα μάθετε να ακούτε»

Μπινιάκος » Βλέπω μια μεγάλη αδυναμία μια μεγάλη αδικία στην κατανομή των ποσών για πολλές περιοχές. Πρωτόγνωρο, αυτό που γίνεται»

ΠΕΤΚΑΝΑΣ » τραγικό το νούμερο της απορροφητικότητας από πλευρά σας»

ΠΑΥΛΟΥ » τέτοιο τεχνικό πρόγραμμα σε δήμο βλέπω για πρώτη φορά. Λείπουν 35 χωριά, δεν είναι δυνατόν για 35 περιοχές του δήμου να μην μπαίνει επί 3 χρόνια να μην περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, ούτε ένα ευρώ. Για την Μεσοποταμία 4.000 δεν είναι δυνατόν, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω το τεχνικό πρόγραμμα »

Πολλές οι δυσαρέσκειες χθες στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς για το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου. Καταγγέλθηκε πως χιλιάδες ευρώ μπαίνουν για Καστοριά και μηδενίζονται σχεδόν τα κονδύλια για πολλά άλλα δημοτικά διαμερίσματα.

»Βλέπω μια μεγάλη αδυναμία μια μεγάλη αδικία στην κατανομή των ποσών για πολλές περιοχές. Πρωτόγνωρο, αυτό που γίνεται » δηλώνει ο έμπειρος π. αντιδήμαρχος Μιχάλης Μπινιάκος ξεσηκώνοντας την αντίδραση του Α.Αγγελή.

Οι αποκαλύψεις ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ προκαλούν αντιδράσεις διότι έχουν διαπιστώσει από την πρόταση ( Τεχνικό Πρόγραμμα) της πλειοψηφίας τουλάχιστον 35 περιοχές οικισμοί δημοτικά διαμερίσματα του δήμου πως έχουν ελάχιστες οι μηδενικές κατανομές χρημάτων για έργα το 2017.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Δεκέμβριος, 2016, 8:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr