ΑΝΑΒΑΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Το ΠΑΣΟΚ  δηλ. η κυβέρνηση, αναβάλει  τις εκλογές στα Επιμελητήρια όλης της χώρας. Οι εκλογές ήταν να γίνουν Μάρτιο αλλά μάλλον τις αναβάλει για κάποια μελλοντική ημερομηνία. Έντονη σήμερα είναι με ανακοίνωση η αντίδραση της Ν.Δ :

NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ :

«Είναι, τουλάχιστον, πολιτικά ανήθικη η προσπάθεια της κυβέρνησης να απαξιώσει και να ελέγξει κομματικά την επιχειρηματικότητα, όπως αυτή εκφράζεται από το θεσμό των Eπιμελητηρίων.


Οι εξαγγελίες των έντρομων υπουργών του ΠΑΣΟΚ ότι σχεδιάζεται να αναβληθούν οι προγραμματισμένες για το χρονικό διάστημα από 15 Μαρτίου έως 15 Απριλίου 2011 εκλογές, ώστε να εφαρμοσθεί και στα Επιμελητήρια ένας νέος, σκληρός, πασοκικός «Καλλικράτης», δείχνουν ότι η κυβέρνηση γαντζώνεται στο κομματικό συμφέρον.


Μπροστά στην οργή και στην απόγνωση του επιχειρηματικού κόσμου, που βιώνει τις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης Παπανδρέου στην πραγματική οικονομία, το ΠΑΣΟΚ επιχειρεί να τον φιμώσει και να τον ποδηγετήσει.


Η Νέα Δημοκρατία θα σταθεί απέναντι στην κυβέρνηση και στους ολέθριους σχεδιασμούς της για τον μέχρι σήμερα ανεξάρτητο θεσμό των Επιμελητηρίων, πριν τιναχθεί στον αέρα η τελευταία ελπίδα για ανάπτυξη της Ελληνικής επιχειρηματικότητας στις σημερινές κρίσιμες στιγμές».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιανουάριος, 2011, 8:26 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr