Έναν έναν τους μετρούν στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς τους δημοτικούς συμβούλους για να έρθουν και να ψηφίσουν τον Λάζαρο Ζήση για πρόεδρο της ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ

Τηλεφωνούν συνεχόμενα όπως μαθαίνουμε, και πάλι όμως  όλα την τελευταία στιγμή.

Επικοινωνίες με συμβούλους κυρίως της αντιπολίτευσης μιας και η ομάδα ΑΓΓΕΛΗ σχεδόν έμεινε η μισή.

Χαοτική χαρακτηρίζουν οι περισσότεροι την όλη κατάσταση.

Αυτή την φορά την πληρώνουν από τα λάθη της δημοτικής αρχής οι εργαζόμενοι στις δομές που ενώ έχουν φτάσει κάποια χρήματα δεν μπορούν να τα εισπράξουν διότι έχει παραιτηθεί ο πρόεδρος και συμβαίνει και το απίστευτο, δεν υπογράφει ούτε ο αντιπρόεδρος Δ.Καπρής.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Το θέμα της ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ είναι το μικρότερο μπροστά σε όλα αυτά που έχουν μεγαλώσει πλέον ως προβλήματα.

Η όλη αμφισβήτηση πάντως αγγίζει κατά πολύ, ίσως θίγει κιόλας και τον αντιδήμαρχο Λάζαρο Ζήση που δεν τον ψηφίζει μια μεγάλη μερίδα του δημοτικού συμβουλίου για πρόεδρο της ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ. Για τον ίδιο πάντως είναι μόνο η αρχή των μεγάλων οικονομικών ζητημάτων που έχει αυτή η επιχείρηση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Δεκέμβριος, 2016, 5:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr