Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο Καραγεωργίου….

20:14 –  » Έφυγε » από κοντά μας ο καλός φίλος Αλέξανδρος Καραγεωργίου ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδινε την δική του άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.Ο Αλέξανδρος, πολιτευτής της Ν.Δ, πετυχημένος


νομαρχιακός σύμβουλος με τον Γ. Καπαχτσή, και πολύ γνωστός και πετυχημένος δικηγόρος.

Για τον Αλέκο θα μπορούσα να γράφω αρκετές ώρες.

Από νωρίς το πρωί που πληροφορήθηκα την πολύ δυσάρεστη είδηση, στο μυαλό μου ήρθαν πολλές πολλές αναμνήσεις, στιγμές σημαντικές από το ξεκίνημα μου ως δημοσιογράφος το 1988. Ο Αλέκος ήταν από τους πρώτους παράγοντες-πολιτικούς όπου δημοσιογραφικά και όχι μόνο φυσικά μιλούσαμε πολλές ώρες, έδινε συνεντεύξεις, ρεπορτάζ. Μεγάλη αγάπη του η Ν.Δ. Μεγάλη η προσπάθεια του να μένει πάντα ψύχραιμος και σταθερός στις απόψεις του, σε εποχές καλές και κακές για την Ν.Δ.

Θυμάμαι τις πολλές συζητήσεις μας το 1995-96-97-98 όπου ήταν νομαρχιακός σύμβουλος με νομάρχη τον Γ. Καπαχτσή, θυμάμαι τις απίστευτες συναντήσεις και συζητήσεις, εγώ, ο Αλέκος και ο Χ. Νατσούλης, ώρες πολλές, γέλιο, καταγγελίες, στόχοι, οι φοβερές αποκαλύψεις του και συζητήσεις στο δικηγορικό του γραφείο θα μας μείνουν αξέχαστες.

Οι συμβουλές σου Αλέκο δεν ξεπερνιούνται, εκεί ψηλά τώρα όπου βρίσκεσαι χαμογελάς για όλα αυτά που γράφω, είμαι σίγουρος πως θα μας λείψεις πολύ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Μάιος, 2010, 8:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr