Δήμος Καστοριάς – Η ώρα των αποκαλύψεων. Καρφιά για αντιδήμαρχο Καστοριάς που πριν λίγο ομολόγησε πως τα τελευταία δυο χρόνια δεν έγιναν έργα στην Καστοριά από τον ΔΗΜΟ

Μια απίστευτη ομολογία του ΣΩΚΡΑΤΗ ΛΙΑΝΟΥ για την δημοτική αρχή ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ » τα τελευταία 2,5 χρόνια έγιναν ελάχιστα έργα στην πόλη της Καστοριάς » 

Σφοδρή και άμεση απάντηση Δημήτρη Κωτούλα στις αναφορές Σ.ΛΙΑΝΟΥ

» Ο Δήμος Καστοριάς για μερικούς είναι μόνο η Πόλη ενώ Αστικός

Ιστός μόνο η γειτονιά τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βγάζουν αβίαστα ελλιπές στοιχεία και να αφήνουν υπονοούμενα όπως μάλλον τους έχουν συμβουλέψει. Είναι αυτοί που δεν έχουν επισκεφτεί ούτε ένα χωριό είναι αυτοί που νομίζουν πως το Νταηλάκη, Λυβ ,Χλόη, Εργατικές κατοικίες, Καλλιθέα και άλλες περιοχές επειδή δεν είναι στο ιστορικό κέντρο δεν είναι Καστοριά .Είναι αυτοί που αγνοούν συστηματικά 40και πλέον προέδρους τοπικών. Σύντομα θα πάρουν και επίσημα τις απαντήσεις που απαιτούνται για να μη πλέον σε πελάγη ευτυχίας νομίζοντας πως κάνουν κάτι με τα υπονοούμενα και δίχως να μιλούν για αυτά που κάνουν οι ίδιοι »

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Δεκέμβριος, 2016, 10:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr