Εξέπληξε ο Σ.Λιάνος σημερινός αντιδήμαρχος του Δ.Καστοριάς. Ομολόγησε,παραδέχτηκε πως ο δήμος Καστοριάς δεν έκανε έργα για την Καστοριά » άλλα ψηφίζαμε και άλλα κάναμε»

Τέτοια παραδοχή δημόσια δεν την περίμενε κανείς.

Ο αντιδήμαρχος Σ.Λιάνος παραδέχεται δημοσίως στο αποψινό Δ.Σ πως ενώ ο δήμος ψήφισε να υλοποιηθούν στην Καστοριά το 2015 και το 2016 έργα σε ποσοστά 50 και 60% του τεχνικού προγράμματος τελικά δεν κατάφερε η δημοτική αρχή να ξεπεράσει ούτε το 27%

» δεν πραγματοποιήθηκαν πολλά έργα μέσα στην Καστοριά» τονίζει χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας

» δυο χρονιές τώρα υπήρχε τρομερή αδικία άλλα ψήφιζε το Δ.Σ και άλλα εκτελούνταν »

Κανείς δεν θέλησε να πει το οτιδήποτε από την πλειοψηφία διότι τέτοια παραδοχή δεν την περίμενε κανείς. Και ύστερα κάποιοι από την πλειοψηφία κάνουν λόγο για κακοπροαίρετη. Η κριτική Λιάνου ήταν καλοπροαίρετη, μην σας μπαίνουν σκέψεις…..

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Δεκέμβριος, 2016, 11:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr