Προβληματικό οικόπεδο πρότεινε ο δήμος Καστοριάς για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου – Το αποκάλυψε χθες η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ » o δήμος πρέπει να βρει την λύση»

Αρχίζουν να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον……Αποκαλύπτουμε έγγραφα και αποφάσεις

Μετά τις ευχαριστίες ο ένας στον άλλον, αγκαλιές φιλιά, μπράβο, τρέξαμε το πετύχαμε και πολλά τέτοια….Όλοι έχουμε προσγειωθεί στην πραγματικότητα. Αστυνομικό μέγαρο δεν θα δούμε με τέτοιες εξελίξεις και καταγγελίες.

» Υπήρξε μια απόφαση του ΔΗΜΟΥ Καστοριάς για την παραχώρηση του διπλανού οικοπέδου την οποία καθυστέρησε πολλούς μήνες ο δήμος, η απόφαση στάλθηκε αρχές ΟΚΤ ( η απόφαση πάρθηκε από τον ΔΗΜΟ τέλος ΜΑΡΤΙΟΥ) το οικόπεδο που πρότεινε και αποφάσισε ο δήμος Καστοριάς έχει ένα πρόβλημα δεν έχει γίνει πολεοδομική πράξη ( τακτοποίησης και αναλογισμού) από τον Δ. Καστοριάς, με αποτέλεσμα, αποκάλυψε η κ.Τελιγιορίδου, να φαίνεται τυφλό »

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ » ΡΕΠΟΡΤΑΖ » :

Παρουσιάζουμε 3 αποφάσεις του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Η πρώτη της ΔΕΥΑΚ

Η δεύτερη και η τρίτη είναι αποφάσεις του δήμου Καστοριάς και της επιτροπής ποιότητας ζωής. Όλοι αναρωτιόμαστε, οι εισηγητές των αποφάσεων, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της κ.Τελιγιορίδου, προφανώς δεν γνώριζαν ότι παραχωρούμε »τυφλό» οικόπεδο, και όλο αυτό το ανακαλύψαμε τώρα στο τέλος του 2016….

 

Προϊστάμενοι,υπάλληλοι,παράγοντες της πολεοδομίας της ΔΕΥΑΚ η του δήμου Καστοριάς έχουν να πουν κάτι για όλο αυτό που ακούγεται σήμερα;
Οι ευθύνες μάλλον πηγαίνουν σε αυτούς από ότι καταλαβαίνουμε.
Πριν μιλήσουμε για νέο ΦΙΑΣΚΟ, περιμένουμε εξηγήσεις ώστε η κοινωνία, δυστυχώς για μια ακόμη φορά να βλέπει να συμβαίνουν,  περίεργα,παράλογα πράματα.

Είναι δυνατόν με τόσες ανακοινώσεις που έχουν γίνει, με αγκαλιές φιλιά,ευχαριστίες και τόσα άλλα σήμερα να αντιλαμβάνονται δήθεν πως είναι προβληματικό το οικόπεδο που παραχώρησε ο δήμος Καστοριάς;
Αν είναι έτσι λοιπόν τι λέτε τώρα κ.Δήμαρχε, πάλι λάθος, δεν βλέπουμε ανακοίνωση του δήμου Καστοριάς, δεν βλέπουμε ανακοινώσεις της αστυνομικής ένωσης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Δεκέμβριος, 2016, 1:44 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr