Με σημερινή ανακοίνωση του ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ απαντά ευθέως στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ » το ξέρατε για το οικόπεδο,είναι θέμα πολιτικής βούλησης να ολοκληρωθεί η διαδικασία »

 

Αντίδραση ΑΓΓΕΛΗ στις τελευταίες δηλώσεις της κ.Τελιγιορίδου.

Στην αντεπίθεση περνά ο δήμαρχος Καστοριάς.  » Το ξέρατε, δικό σας είναι το θέμα, θέμα πολιτικής βούλησης είναι »

Δ.Τ – Ο Δήμος Καστοριάς, εξαιτίας των συνεχιζόμενων προσπαθειών επίρριψης ευθυνών για την καθυστέρηση ανέγερσης του Αστυνομικού Μεγάρου στη δημοτική αρχή και στις υπηρεσίες του, και με στόχο την πληροφόρηση του κοινού ενημερώνει ότι το οικόπεδο στο ΟΤ 237 είναι άρτιο ως προς το εμβαδόν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, και μη οικοδομήσιμο μέχρι τη σύνταξη της αναγκαίας πράξης αναλογισμού αποζημιώσεων που θα το καθιστά οικοδομήσιμο. Η αναγκαία πράξη αναλογισμού και αποζημιώσεων είναι μια πράξη η οποία ήταν γνωστό ότι είναι αναγκαία να υλοποιηθεί και αναφέρεται ρητά στα συμβόλαια της παραχώρησης του οικοπέδου από τον Δήμο Καστοριάς προς την ΕΛΛΑΣ, παρά ταύτα είναι θέμα πολιτικής βούλησης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να ολοκληρώσει την διαδικασία άμεσα, παραχωρώντας τους δρόμους πέριξ του οικοπέδου σε κοινή χρήση. Για λόγους πληρότητας της ενημέρωσης δημοσιεύεται και η από 28-6-2016 ευχαριστήρια επιστολή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, ως ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης για την προσφορά του Δήμου Καστοριάς να παραχωρηθεί με το οικόπεδο εμβαδού 3.670τ.μ. στο ΟΤ 237 στην Καστοριά.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιανουάριος, 2017, 1:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Με σημερινή ανακοίνωση του ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ απαντά ευθέως στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ » το ξέρατε για το οικόπεδο,είναι θέμα πολιτικής βούλησης να ολοκληρωθεί η διαδικασία »”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr