Με έγγραφο που δημοσιοποίησε η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ απαντά και αδειάζει την δημοτική αρχή Καστοριάς στο θέμα του οικοπέδου που παραχώρησε για την ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου.

Σιωπή από την ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ. Εκτεθειμένος έντονα o δήμος Καστοριάς μετά την αποκάλυψη της ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ

Προχθές με ανακοίνωση του ο δήμος μετά τις δηλώσεις ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ προσπάθησε να πετάξει το μπαλάκι προς την κυβέρνηση και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να γλιτώσει την νέα δημόσια κατακραυγή. Νωρίς το μεσημέρι όμως σήμερα φανερά ενοχλημένη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τις τοποθετήσεις Δήμου Καστοριάς και ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ανάρτησε απόσπασμα από έγγραφο του υπουργείου Άμυνας μέσα από το οποίο γίνεται γνωστό πως εδώ και μήνες ο δήμος Καστοριάς γνώριζε για το τυφλό οικόπεδο μιας και το υπουργείο μεταξύ άλλων τόνιζε :

» η μόνη ενδεδειγμένη λύση για την υλοποίηση του σχεδίου πόλεως Καστοριάς είναι η σύνταξη Πράξεως Τακτοποίησης και Αναλογισμού που θα πρέπει να κάνει ο δήμος Καστοριάς »

Η ανακοίνωση του Ανέστη Αγγελή η προχθεσινή ανέφερε :

» παρά ταύτα είναι θέμα πολιτικής βούλησης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να ολοκληρώσει την διαδικασία άμεσα »

(διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/149079

Το γιατί ο δήμος δεν το έχει κάνει σωστά και αυτό το θέμα που μας οδηγεί σε μεγαλύτερη καθίζηση και υποβάθμιση ως περιοχή είναι κάτι που δυστυχώς παίρνει τεράστιες πλέον διαστάσεις.

Το γιατί περίμενε μήνες η κ. Τελιγιορίδου και έφτασε στις τελευταίες ώρες του 2016 για να το ανακοινώσει, και αυτό κανείς δεν μπορεί να καταλάβει.

Η γνωστή ιστορία, φταίνε, φταίμε και διάφορα τέτοια ανεδαφικά σχόλια, είναι απαράδεκτα και δεν ενδιαφέρουν κανέναν πλέον.

Η υποβάθμιση της περιοχής μας είναι τεράστια.

Το μεγάλο επίσης τοπικό θέμα-πρόβλημα είναι και πάλι στον Δήμο Καστοριάς, διότι με τις αποκαλύψεις της Ο.Τελιγιορίδου φαίνεται πως κανείς δεν προχώρησε στην τακτοποίηση του οικοπέδου και σήμερα χάνουμε και πάλι την ευκαιρία του νέου αστυνομικού μεγάρου για το οποίο δεν βγάζει ούτε ανακοίνωση ούτε σχόλια ούτε συνεντεύξεις η λαλίστατη στο παρελθόν ένωση αστυνομικών υπαλλήλων.

Επιπλέον στην ανακοίνωση του ο δήμος ανέφερε επίσης πως » Ο Δήμος Καστοριάς, εξαιτίας των συνεχιζόμενων προσπαθειών επίρριψης ευθυνών για την καθυστέρηση ανέγερσης του Αστυνομικού Μεγάρου στη δημοτική αρχή και στις υπηρεσίες του, και με στόχο την πληροφόρηση του κοινού ενημερώνει ότι το οικόπεδο στο ΟΤ 237 είναι άρτιο ως προς το εμβαδόν σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, και μη οικοδομήσιμο μέχρι τη σύνταξη της αναγκαίας πράξης αναλογισμού αποζημιώσεων που θα το καθιστά οικοδομήσιμο. Η αναγκαία πράξη αναλογισμού και αποζημιώσεων είναι μια πράξη η οποία ήταν γνωστό ότι είναι αναγκαία να υλοποιηθεί και αναφέρεται ρητά στα συμβόλαια της παραχώρησης του οικοπέδου από τον Δήμο Καστοριάς προς την ΕΛΛΑΣ πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/149079

που σημαίνει πως ο ΔΗΜΟΣ τονίζει πως δεν ευθύνεται για την τεράστια καθυστέρηση.

Δεν φταίει….. λοιπόν για μια ακόμη φορά κανείς. Απλά έτσι τυχαία δεν θα δούμε να γίνεται ούτε αυτό το έργο

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Ιανουάριος, 2017, 11:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr