Σχεδόν χωρίς αλάτι η ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Σήμερα ο δήμος προμηθεύτηκε εκτάκτως από την αντιπεριφέρεια αλάτι – Ζητούν οι πολίτες αλάτι αλλά μάλλον δεν υπάρχει

Χώρος αποθήκευσης αλατιού – ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Χώρος αποθήκευσης αλατιού – ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Πληροφορίες και αναφορές παραγόντων τονίζουν πως στον δήμο Καστοριάς δεν υπάρχει αρκετό αλάτι για να μπορεί να αντιμετωπισθεί έστω αυτή η μικρή κακοκαιρία των τελευταίων ημερών η οποία θα συνεχισθεί και τις επόμενες μέρες.

Σήμερα ο δήμος προμηθεύτηκε αλάτι από την αντιπεριφέρεια Καστοριάς. Φαίνεται πάντως πως γενικά υπάρχει πρόβλημα στις προμήθειες αλατιού σε μια στιγμή που αναμένουμε μεγαλύτερες χιονοπτώσεις.

Καταστήματα και πολίτες ζητούν από τον δήμο αλάτι για να μπορέσουν μόνοι τους να καθαρίσουν δρόμους σπίτια και πεζοδρόμια αλλά φαίνεται να μην υπάρχει διαθέσιμο.

» Γιατί δεν μερίμνησε ο δήμος και όλοι οι άλλοι να έχουμε αρκετό αλάτι ‘

» Πως είναι δυνατόν την στιγμή της κακοκαιρίας να ψάχνουμε αλάτι όταν το ίδιο κάνει όλη η Ελλάδα »

» Πως είναι δυνατόν σε μια τέτοια περιοχή που κάθε χειμώνα αναμένουμε χιόνια να μην είμαστε σωστά προετοιμασμένοι »

Αυτές είναι οι φωνές αγανάκτησης πολιτών που επικοινωνούν μαζί μας, αυτά είναι μερικά από τα σχόλια των αγανακτισμένων πολιτών

Μιλώντας πριν λίγο στον alphafm.gr ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Δάγκας δήλωσε » αλάτι υπάρχει, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα »

Πριν βδομάδες η δημοτική αρχή ΑΓΓΕΛΗ δήλωνε » Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ο αποχιονισμός ιδιωτικών χώρων, οικοπέδων, καθώς και των χώρων στάθμευσης οχημάτων σε ξενοδοχεία, ξενώνες, καταστήματα, επιχειρήσεις κλπ, γίνεται με την ευθύνη των ιδιοκτητών τους. Για τον καλύτερο αποχιονισμό των πεζοδρομίων ζητάμε  τη συμβολή και την εθελοντική προσφορά όλων των πολιτών, ώστε οι ίδιοι να αναλάβουν τον καθαρισμό του πεζοδρομίου μπροστά από το δικό προς κατάστημα ή οικία »

Ας κοιτάξετε κ. Αγγελή να συντονίσετε και να καθαρίσετε τον δήμο όπως πρέπει και συμβουλές δώστε μετά…..και καλό θα είναι ο εθελοντισμός να ξεκινήσει από εσάς και την ομάδα σας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιανουάριος, 2017, 11:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Σχεδόν χωρίς αλάτι η ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Σήμερα ο δήμος προμηθεύτηκε εκτάκτως από την αντιπεριφέρεια αλάτι – Ζητούν οι πολίτες αλάτι αλλά μάλλον δεν υπάρχει”

 1. Ριτσα

  Μόνο το αλάτι είναι που τους λείπει; Μήπως έχουν και τίποτα άλλο;

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr