Διευκρινίσεις για την λειτουργία του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε.

Προκειμένου να μην δημιουργούνται θέματα, τα οποία δεν βασίζονται στην πραγματική εξέλιξη των γεγονότων, η ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. κρίνει σκόπιμο να διευκρινίσει τα εξής:

Την Δευτέρα 09/01/2017 αντιμετωπίσαμε σοβαρό πρόβλημα με την λειτουργία των οχημάτων μας, που είναι σταθμευμένα στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων με έδρα την περιοχή του Άργους Ορεστικού.

Τα οχήματα και ιδιαίτερα το σύστημα συμπίεσης απορριμμάτων δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν λόγω του παγετού, που επικρατούσε για τρεις συνεχόμενες μέρες. Κατά συνέπεια δεν μπορούσε να γίνει η μεταφόρτωση των απορριμμάτων από τα απορριμματοφόρα του Δήμου Καστοριάς σε αυτά. Ως αποτέλεσμα το πρόβλημα αυτό μεταφέρθηκε και στην ομαλή ροή της αποκομιδής των απορριμμάτων από τους δρόμους της πόλης της Καστοριάς.

Το πρόβλημα λειτουργίας αποκαταστάθηκε από τεχνικό κλιμάκιο της ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. κατά την διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια ακολούθησε η ομαλή λειτουργία της αποκομιδής απορριμμάτων από την πόλη της Καστοριάς.

Ευχαριστούμε το Δήμο Καστοριάς για την συνεργασία και κατανόηση, που έδειξε στην δύσκολη αυτή κατάσταση που αντιμετωπίσαμε.

Εκ της Δ/νσεως

ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιανουάριος, 2017, 6:23 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr