Προβλήματα σε παγωμένες αίθουσες διδασκαλίας στον Δ.Καστοριάς – Δηλώσεις στον alphafm.gr από τον Δ/ντή του 3ου γυμνασίου και του ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙAΔΗ από την Β/θμια Επιτροπή

Ο Αλέξανδρος Τσαμπαλάς Δ/ντής 3ου Γυμνασίου μίλησε πριν λίγο στον alphafm.gr . »Από τις 6 το πρωί είχα ανοιχτά τα καλοριφέρ όπως το έκανα όλες αυτές τις μέρες. Σε μια αίθουσα υπάρχει το πρόβλημα και προσπαθούμε να το λύσουμε, υπήρχε σκουριασμένο σώμα και προσπαθήσαμε να το αντικαταστήσουμε με άλλο ( φορητό ) έως το φτιάξουν οι συντηρητές »

 

Νωρίτερα μιλήσαμε και με τον ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ από την Β/ΘΜΙΑ επιτροπή του ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΟΤΡΙΑΣ για το θέμα ο οποίος τόνισε πως » είμαι ενήμερος, ταυτόχρονα τέτοια προβλήματα έχουμε στο 1ο λύκειο, στην Μεσοποταμία και στο 3ο γυμνάσιο Καστοριάς. Έχω μιλήσει με τους δ/ντες και οι ίδιοι μου είπαν πως θα μεταφέρουν τους μαθητές σε άλλες αίθουσες, προσωρινά, μέχρι να διορθωθούν οι βλάβες, προσπαθούμε για το καλύτερο »

Διαβάστε κι εδώ :

Καταγγελία γονέα » χωρίς θέρμανση σήμερα το 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς »

πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/149728
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιανουάριος, 2017, 4:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr