Ανοίγουν τα σχολεία και αφήνουν παγωμένους τους δρόμους…..

Πολλαπλές οι σημερινές καταγγελίες

Κεφαλάρι, Διποταμία, Μανιάκοι αλλά και σε άλλες περιοχές της Καστοριάς προκλήθηκαν αρκετά προβλήματα σήμερα από δρόμους που δεν είχαν καθαριστεί και ήταν παγωμένοι.

Στα μέσα μεταφοράς βρίσκονταν και βρίσκονται καθημερινά δεκάδες παιδιά, άμεσα να γίνει επιτέλους σωστή και σοβαρή δουλειά. Όταν ανακοινώνουν οι αυτοδιοικητικοί ότι είναι καθαροί οι δρόμοι και ανοίγουν τα σχολεία, να λένε επιτέλους την αλήθεια….

 

Ταξί, ΚΤΕΛ αστικά και υπεραστικά, όλοι γνωρίζουμε πως έχουν μεγάλη εμπειρία οι οδηγοί τους και εύκολα δεν τα παρατούν. Το πρόβλημα είναι στην κακή οργάνωση από την αυτοδιοίκηση που έχει χάσει την μπάλα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Ιανουάριος, 2017, 4:27 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr