ΟΧΙ στην Κατασκευή Σταθμού Διοδίων Αλιάκμονα από Αντιπεριφερειάρχη & Δημάρχους της Π.Ε. Καστοριάς

SONY DSC

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου με την παρουσία και των τριών Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με στόχο το συντονισμό δράσεων για την ανάσχεση της κατασκευής σταθμού διοδίων στη θέση Αλιάκμονα, επί του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας οδού «Σιάτιστα-Ιεροπηγή-Κρυσταλλοπηγή».
Με ομόφωνη απόφασή τους, Αντιπεριφερειάρχης και οι τρεις Δήμαρχοι, αντιτίθενται στην δημιουργία νέου σταθμού διοδίων στον Αλιάκμονα, πλέον του σταθμού που είχε προβλεφθεί αρχικώς στην Ιεροπηγή, καθώς η απόφαση αυτή πλήττει την Καστοριά αλλά και ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία.

Ένας νέος σταθμός διοδίων μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να επιφέρει για την περιοχή μας καθώς θα επιβαρύνει περαιτέρω το κόστος μετακίνησης προς τους γειτονικούς νομούς, θα αυξήσει το κόστος των εμπορευμάτων και θα μειώσει την τουριστική κίνηση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς έχει ήδη εισηγηθεί τη λήψη σχετικής απόφασης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, η οποία αναμένεται να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση, ενώ και από την πλευρά των Δημάρχων αναμένονται σχετικές αποφάσεις.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιανουάριος, 2017, 2:28 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr