Σε νέο ιδιωτικό χώρο με ενοίκιο και πάλι η εφορία Καστοριάς για 12 χρόνια – Δείτε την δημοσιευμένη διακήρυξη για την μίσθωση ακινήτου ( ενοίκιο 6.760 ευρώ )

Προχωρούν σε διαγωνισμούς για μισθώσεις ακινήτων σε ιδιώτες αλλά ταυτόχρονα κάνουν δηλώσεις και συγκεντρώσεις δήθεν για την εύρεση κτιρίων του δημοσίου.

Την ώρα που τοπικά στελέχη της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως θέλουν την μετακίνηση υπηρεσιών σε κρατικούς χώρους δημοσιεύονται διακηρύξεις για μίσθωση ακινήτου.

Πριν μερικά χρόνια παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά, φώναζαν, δήλωναν δεσμεύονταν πως όλες οι υπηρεσίες του δημοσίου θα μετακόμιζαν σε δημόσια,κρατικά κτίρια για να γλιτώσουμε τις μεγάλες σπατάλες των ενοικίων.

 


Ακόμη και σήμερα κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη σε τοπικούς φορείς για το κτίριο της ΕΔΗΚΑ ψάχνοντας δικαιολογίες για την αδράνεια και την μη μετακίνηση των υπηρεσιών δυο ολόκληρα χρόνια με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Την στιγμή που κάποιοι τοπικά δήθεν θέλουν ακόμη και την εφορία σε δημόσιο κτίριο την ίδια στιγμή κυβέρνηση υπουργείο οικονομικών και αποκεντρωμένη βγάζουν διακήρυξη για την μίσθωση ακινήτου.

Ούτε νέο αστυνομικό μέγαρο, ούτε εφορία, ούτε καμία υπηρεσία μέχρι σήμερα σε δημόσια κτίρια. Χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα σε ιδιώτες…….Και όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες φορολογούμενοι να συνεχίζουμε να πληρώνουμε τους απαράδεκτους φόρους και τις παράλογες καθημερινές αυξήσεις.

Καμία διαφορά από τις παράλογες και λανθασμένες αποφάσεις και ενέργειες του παρελθόντος από ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιανουάριος, 2017, 9:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr