Αντιδράσεις για την κατασκευή του αγωγού TAP στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Πολίτες,φορείς και τοπικοί παράγοντες ετοιμάζουν »τοπική επανάσταση»

Οι ενέργειες και οι εξελίξεις θα είναι έντονες και απρόβλεπτες μιας και σύμφωνα με πληροφορίες μας αγρότες και άλλοι φορείς δεν ανακοινώνουν ακόμη όλες τις κινήσεις που ετοίμασαν και ετοιμάζουν για την αμφιλεγόμενη όπως τονίζουν κατασκευή.

Μάλιστα τοπικός μεγάλος επιχειρηματίας μας έλεγε » έρχεται μεγάλη έκπληξη που θα μπορέσουν να την αντιμετωπίσουν »

Φωνές και διαμαρτυρίες καταγράφουμε για μια ακόμη φορά στην Π.Ε Καστοριάς για την κατασκευή του αγωγού ( TAP ) που ξεκινά ( αν θα ξεκινήσει) σε μερικές εβδομάδες.

Το κλίμα είναι άσχημο, οι φωνές διαμαρτυρίας πολλές. Οικόπεδα,ανταλλαγές,χρήματα,ανταποδοτικά,επιπτώσεις,συμφωνίες,περιβάλλον,νερό,κίνδυνοι……

Τα παραπάνω θέματα έρχονται ως αντιδράσεις από πολλές και διαφορετικές ομάδες πολιτών και φορέων.

Το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ που δεν πρόκειται να δει η ΚΑΣΤΟΡΙΑ αναπόφευκτα συνδέεται με την κατασκευή του τεράστιου αγωγού.

Αγρότες και κοινωνικές ομάδες ετοιμάζουν εκδηλώσεις,ημερίδες και εκστρατεία ενημέρωσης όπως μαθαίνουμε σε συνεργασία και με ομάδες αγροτών από Καβάλα και όχι μόνο.

Οι ενέργειες και οι εξελίξεις θα είναι έντονες και απρόβλεπτες μιας και σύμφωνα με πληροφορίες μας αγρότες και άλλοι φορείς δεν ανακοινώνουν ακόμη όλες τις κινήσεις που ετοίμασαν και ετοιμάζουν για την αμφιλεγόμενη όπως τονίζουν κατασκευή.Μάλιστα τοπικός μεγάλος επιχειρηματίας μας έλεγε » έρχεται μεγάλη έκπληξη που δεν θα μπορέσουν να την αντιμετωπίσουν »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιανουάριος, 2017, 10:21 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr